M/S Odysseus  kan chartres præsis til det formål, du har med turen. Vi har gennem årene sejlet mange chartreture med vidt forskellig formål. Udflugter, fødselsdage, polterabend, askespredning og fisketure, for blot at nævne nogle eksempler.

Der er mange muligheder for aktiviteter ombord. I kabyssen kan der hygges og spises god mad, og under dæk er der 12 køjepladser til overnatning. Når vind og vejrforhold er til det, kan man gå i vandet fra M/S Odysseus.

M/S Odysseus har fast kajplads i Kalkbrænderihaven, og priserne for chartreture er baseret med afgang og ankomst herfra. Men vi sejler gerne til andre havne i Øresundsområdet for at hente eller ilandsætte passagerer. Herfor beregnes et tillæg.

Chartrepriser – minimum 4 timer

 • 7 timer kr. 7.500,-
 • 6 timer kr. 7.000,-
 • 5 timer kr. 6.000,-
 • 4 timer kr. 5.000,-
 • mere end 7 timer, pris aftales

Ønskes den aftale tid forlænget under turen er prisen kr. 1000,- pr. time.

HUSK AT PÅFØRE FAKTURA NR OG DATO FOR TUREN PÅ INBETALINGEN.

Lejebetingelser:

 1. Når kunden modtager en endelig bekræftigelse fra os, er aftalen bindende. Dog er turdatoen IKKE endelig reserveret før depositum eller hele charterhyren er indbetalt (se punkt 2 og 4).
 2. Ved modtagelse af vor endelige bekræftigelse skal der indbetales et depositum på minimum 50% af chartrehyren.
 3. Den resterende chartrehyre skal betales senest på turdatoen.
 4. Bestilles turen med mindre end 30 dages varsel, skal hele charterhyren indbetales ved modtagelse af vor endelige bekræftigelse.  50% af dette beløb skal betragtes som et depositum.
 5. Hvis kunden aflyser turen mindst 8 dage før tur datoen, tilbagebetales det fulde beløb.
 6. Hvis kunden aflyser turen med mindre end 8 dage til turdatoen, tilbagebetales depositum IKKE .
 7. Hvis kunden, på andre ture end charterture,  aflyser mindre end 24 timer før turen, så bliver det indbetalte beløb ikke tilbagebetalt.
 8. M/S Odysseus tager forbehold for hændelser som gør at turen ikke kan gennemføres. Det kunne f.eks. være havari, dårligt vejr eller lignende. I sådanne tilfælde vil kunden få besked så snart det står klart, at turen ikke kan gennemføres, og indbetalte beløb vil blive fuldt refunderet eller vi finder en ny tur dato.