sydlige øresund

Den sydlige del af Øresund, hvor M/S Odysseus normalt fisker. Her findes mange gode fiskepladser med vanddybter fra 6 meter til godt 40 meter.

M/S Odysseus har kapacitet til 30 lystfiskere, og der kan lejes fiskestænger af god kvalitet. 

Skipperen ombord, Jens Wrona, er en yderst erfaren turbådsskipper, som har mange års erfaring i at finde de bedste fiskepladser i Øresund.

Ombord på M/S Odysseus sættes der en stor ære i, at alle får en god oplevelse og mulighed for at få fisk med hjem. Desuden prioriteres sikkerheden højt ombord.

Der er masser af fisk at fange i Øresund hele året. Men fiskearterne varierer over årstiderne i forhold til fiskenes naturlige adfærd og biologi.

Torsk kan fanges hele året. Silden findes i Øresund fra omkring august til december. Desuden kan der fanges markrel og hornfisk sidst på sommeren og der er hele året chance for fladfisk. Af andre arter fanges der af og til kuller, sej, knurhane, fjæsing, hvilling og lange. Desuden bliver der fanget en del havørred under kastefiskeri på lavt vand.

Hvor succesfuld man er med sit fiskeri afhænger også af éns dygtighed, og om man har det rette fiskeudstyr. Det er altid en fordel at medbringe både kaste- og pirkegrej. Lystfiskeri på Øresund med M/S Odysseus tilbydes alle dage, sommer og vinter.